F9: Rychlá sága je nejnovějším dílem franšízy Rychle a zběsile. Stejně jako mnoho různých iniciativ se film setkal se zpožděním ve své premiéře v důsledku pandemie COVID-19. Po dlouhém zastavení byl film uveden na několik světových trhů, zejména v Jižní Koreji, a diváci o něm sdíleli své nápady.

První recenze F9

Rychle a zběsile 9 datum uvedení na trh v Koreji bylo 19. května 2021. Jak se film dostává do kin, reakce na něj může být i na sociálních médiích. Většina z F9 první recenze byly pro film konstruktivní. Fanoušci chválili děj, protože staví 2 odcizené bratry proti sobě. Jeho logika mimo prostor však získala kritiku. Podívejte se na pár reakcí níže.

Více na #F9 -To je pravděpodobně pravděpodobně nejvědomější ze všech RYCHLÝCH filmů. Je si vědom toho, co to je, a je si vědom toho, co jeho následovníci potřebují, a zahrnuje to všechno - nejen v podívané, ale také v rozhovorech o postavách. Justin Lin přináší soudržnost, která spojuje sekvenci dohromady pic.twitter.com/aOdiMa8vsO

- Erik Davis (@ErikDavis) 18. května 2021

Jako náboženský rychlý domácí fanatik už 20 let, #F9 byla čistá bezolovnatá Joy. V roce hrůzy to bylo nitro posílení radosti. V posloupnosti, která se ptá, KDE TADY JEDEME ?! v každé otevírací pohybové sekvenci NIKDY nepřestane eskalovat, zatímco dodržování svých osobních velmi zvláštních pokynů pic.twitter.com/uIXRJimYQk

- Coy Jandreau (@CoyJandreau) 18. května 2021

#F9 je divoký zážitek. Nyní je to už několik hodin, co jsem to viděl, a já jsem se přistihl, jak se šklebím nad naprostou troufalostí několika masivních sad položek a různých věcí. Úplně vás to donutí na několik hodin zanedbávat vaše potíže.

- Courtney Howard (@Lulamaybelle) 18. května 2021

#F9 ( # FastandFurious9 ):

Šílený, akcí nabitý zážitek, který se po stránce „domácnosti“ rýmuje na téměř melodramatickou parodii. Ale je to nepopiratelně příjemné s koronárním srdcem a pěknými sadami pro případ, že jste fanouškem sekvence.

Nebude to perfektní vstup, ale je to pravděpodobně nejsměšnější, ale. pic.twitter.com/bEoLmD5tI9

- Faisal Hashmi (@FaisalHashmi) 19. května 2021

#F9 je pobuřující a je jedním z mnoha největších a nejhorších přírůstků franšízy Fast pro domácnost. Všechno je možné, při každém otočení dojde k překvapení, kaskadérské kousky jsou na nejlepší úrovni a Tyrese ukradne celou show chrastící bohy. Všechno je nadstandardní a já jsem si toho vážil každou sekundu. pic.twitter.com/NVzoCbnovy

- Shannon (@shannon_mcgrew) 18. května 2021

Obálka je otevřená a já to teď mohu říci #F9 Bylo úžasné! Návrat Justina Lin je nadměrným hodnocením, které uspokojuje řešení některých životně důležitých? Pohyb je i nadále naprostým adrenalinem a příběh skutečně nabere vzrušující hloubku. Absolutní blockbusterová blaženost. pic.twitter.com/m5I3xyma7e

- Mike Reyes (@MrControversy83) 18. května 2021

všiml jsem si #F9 , devátý film Rychle a zběsile. I když si myslím, že mnozí z toho budou mít radost, já v žádném případě ne. Je příliš dlouhý, spletitý a tak směšně přehnaný, že hraničí s tím, že bude urážet relativně než zábavně a zábavně. Tato franšíza formálně došla na benzín. pic.twitter.com/q6XLP9NYKG

- Scott Menzel (@ScottDMenzel) 18. května 2021

Moje odpověď F9: Rychlé filmy 4-8 fungují správně, protože obsahují směšnost. Ale na určité úrovni je to metoda nadměrného množství. Několik okamžiků hádek a vábení je zcela zdrceno nesmysly valícími pozornost. Je to zatím nejhorší film FF.

- Giovanni Campea (@johncampea) 18. května 2021

Rychle a zběsile 9 Obsazení tvoří Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron a John Cena. Režie se ujal Justin Lin a scénář má on a Daniel Casey z příběhu dua po boku Alfreda Botella. Rychle a zběsile 9 datum zahájení v Indii je v tuto chvíli stanoveno na červen 2021.

OBRAZ: THE FASTSAGA TWITTER